Hadise: Zor bir süreçten geçiyoruz!

Ünlü popçu Hadise, Kıbrıs konseri dönüşünde annesinin intihar girişimiyle ilgili ''zor bir süreçten geçiyoruz, bunu ailece atlatacağız'' açıklamasında bulundu.

Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunan Hadise, Kıbrıs'ta verdiği konser sonrası İstanbul'a dönüş yaptı. Ablası ve kız kardeşleriyle de sorunlar yaşayan şarkıcı, "Bu süreçte sizlerden biraz daha saygı bekliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Annesinin intihar girişiminin ardından kardeşleri ile arası bozulan Hadise önceki gece İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.

Hadise: Zor bir süreçten geçiyoruz!

‘BUNU AİLECE ATLATACAĞIZ’

Yüzünü şapkayla gizleyen ve moralsiz olduğu görülen Hadise, Bu süreçte sanırım çok haber çıkacak. Biraz saygı bekliyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bunu ailece atlatacağız” dedi. Moralinin oldukça bozuk olduğu görülen şarkıcı Hadise’ye koruması eşlik etti.

Hadise: Zor bir süreçten geçiyoruz! ile ilgili etiketler Hadise zor günler yaşıyor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.