Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor?

Cesur kıyafet ve dans figürleriyle dikkatleri üzerine toplayan Hadise, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserde kostüm seçimiyle Jennifer Lopez'i taklit ettiği yönünde eleştiri yağmuruna tutuldu.

Cesur dansları ve kıyafetleriyle adından söz ettiren popçu Hadise, yine eleştirilerin hedefi oldu. Harbiye'de şarkılarıyla sevenlerini coşturan Hadise'nin kıyafetleri, geçtiğimiz günlerde Antalya'ya konser veren yıldız şarkıcı Jennifer Lopez'in kostümlerine benzetildi.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Kıyafet seçimlerinde oldukça cesur olan ve genelde mayo tercih eden Lopez'in geçmiş konserlerinden birinde giydiği kostüme benzer bir kostümle sahneye çıkan Hadise'ye sosyal medya kullanıcıları yerden yere vurdu.

Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor?

JENNIFER LOPEZ'İN KIYAFETLERİNE BENZİYOR

Sahneye ilk olarak beyaz, geniş bir takım elbiseyle çıkan Hadise, ardından neon kostümünü giydi. Daha sonra kostümlerinde kırmızıyı tercih eden Hadise finali yine uzun çizmeleri ve taşlı mayo kıyafetiyle konserini bitirdi.

Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor? - Resim : 2

"FOSFORLU CEVRİYE OLMUŞ"

Yapımcı Erol Köse de Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa "Atanamamış JLO yani Hadise , bu kez de kostüm araklayayım derken Fosforlu Cevriye olmuş. Arefe gecesi çarpılacak Hafazanallah" notunu düştü.

Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor? - Resim : 3

‘ÖZGÜR BİR KADINIM’

Hadise konserin bir bölümünde kendisini eleştirenlere şöyle seslendi: “Ben özgür bir kadınım. Hayattan endişe eden, ama seven. Çevresi kalabalık ama yalnız. Bazen tatlı bazen seksi. Nasıl göründüğümden kime ne? Kendini sev, yaşa. Nasıl istersen onu yaşa. Gülmeyi unutma.”

Önde oturan annesi Gülnihal Açıkgöz’e sahneden “Mayom nasıl? Anneciğim çok mu açık? Tepki alır mıyım, ne diyorsun?” diye sordu. “Muhteşemsin” yanıtını alınca “Annem bir şey demiyorsa kime ne” deyip coştu. Ancak konserden sonra sosyal medyadaki ‘taklitçi’ eleştirilerini ciddiye aldı. Ünlü rapçi Norm Ender’in şarkı sözüyle cevap verdi: ‘Mekanın Sahibi Geldi’.

Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor? - Resim : 4

Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor? - Resim : 5

Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor? ile ilgili etiketler Hadise Erol Köse Jennifer Lopez Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.