Hacker filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

1 Eylül ATV yayın akışında yer alan Hacker adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hacker hangi kanalda? Hacker oyuncuları kimlerdir?

1 Eylül ATV yayın akışında yer alan Hacker adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hacker 2015 yılında vizyona girmiştir..

HACKER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Siber suç dünyasının global çapta ele alan film, izinli bir mahkum ile onun Amerikalı ve Çinli ortaklarını merkezine alıyor. Chicago’dan Los Angeles, Hong Kong ve Jakarta’ya kadar uzanan üst düzey bir siber suç ağının karanlık yüzünü beyazperdeye taşıyan filmin yapımını ve yönetmenliğini Michael Mann üstlenirken, filmin zengin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Viola Davis, Tang Wei ve Wang Leehom yer alıyor. Filmin senaryosu ise Morgan Davis Foehl ve Michael Mann ikilisine ait.

HACKER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Michael Mann

Oyuncular: Chris Hemsworth, Tang Wei, Leehom Wang

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yapım Yılı: 16 Ocak 2015 / 2s 13dk

Hacker filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Hacker filmi hacker konusu nedir oyuncuları kim nerede çekildi kaç yılında çekildi ATV yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.