Serenay Sarıkaya bu kez sınıfta kaldı! Sandaletini gören şaşkına döndü

Son dönemde giydikleriyle sık sık magazin gündeminde isminden söz ettiren 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, bu kez sınıfta kaldı. Daha önce Bebek’te giydiği tozlu sandaletleriyle yeniden kameralara poz veren Sarıkaya sosyal medyada takipçilerinden tepki çekti. Kirli sandaletleri eleştirilen oyuncu, fotoğraflarını sildi.

Stiliyle her zaman fark yaratan ve birçok firmanın marka yüzü olan Serenay Sarıkaya, bu kez sınıfta kaldı. Güzel oyuncu, daha önce Bebek'te objektiflere takıldığı ve beğenilmeyen sandaletleriyle iskelede poz verdi.


ELEŞTİRİLİNCE FOTOĞRAFLARI SİLDİ


Saklambaç'ın haberine göre; Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşan Serenay'ın kirler içindeki sandaletlerini görenler, yorumlarıyla güzel oyuncuyu bunalttı. "Sandaletin leş gibi", "O güzel ayaklarının bile hiç bir estetiği kalmadı" gibi yorumlar alan oyuncu, fotoğrafını kaldırmak zorunda kaldı.

 Serenay Sarıkaya bu kez sınıfta kaldı! Sandaletini gören şaşkına döndü

Havalı karesini 9 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın havası çabuk söndü. Sevenleri Sarıkaya'ya "O sandaletleri çöpe at" çağrısı yaptı.

 

 

Serenay Sarıkaya bu kez sınıfta kaldı! Sandaletini gören şaşkına döndü ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya sandalet stil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.