Güvercin 15. bölüm full izle!

Güvercin 15. bölüm full izle! Güvercin 15. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV'de. 21 Ekim Çarşamba akşamında Güvercin 15. bölüm tek parça olarak Star TV'den izlenebilecek.

Güvercin 15. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada’nın oynadığı Güvercin dizisinin 15. son bölümü 21 Ekim Çarşamba akşamında Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Güvercin 15. son bölümünde; Annesi İsmihan’ı yeni toprağa veren Kenan, şimdi de kardeşi Ökkeş’i kaybetmiştir. Güvercin 15. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Puhu TV'de izlenebilecek.

GÜVERCİN 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Annesi İsmihan’ı yeni toprağa veren Kenan, şimdi de kardeşi Ökkeş’i kaybetmesi gerçeğiyle karşı karşıyadır. Ökkeş’in durumu, dağılma aşamasına gelmiş Cibranoğulları’nın bir araya gelmesini sağlasa da, bu birlik çok da uzun sürmeyecektir. Nimet’in açtığı yeni belalar yüzünden aileyi şimdi daha zor ve acı günler beklemektedir. Kenan Zülüf’ün bütün yalvarmalarına rağmen, bir Cibranoğlu olarak Ökkeş’i bıçaklayıp kaçan Murat’ın peşine düşmeye kararlıdır.

Bugüne kadar hep sağduyulu olmayı seçen Kenan, yaşadığı acıyla büyük bir ikilem içinde kalacaktır. Antep’te kalmayı seçen İpek’in de Kenan konusunda umutları tükenmek üzeredir. Kenan’dan bütün malı mülkü üzerine aldığını ve geleceğini tamamen garantilediğini düşünen Kevsa, öğrendiği gerçek karşısında hiç beklenmedik bir teklife evet diyecek; bu da yeni olayların başlangıcı olacaktır. Ailesine sahip çıkmak için onların başında olması gerektiğinin farkına varan Kenan, zor bir karar vermek durumundadır.

Güvercin 15. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Güvercin Güvercin 15. bölüm güvercin son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.