Güney Kore Yapımı Metresler Dizisi Başlıyor! Yasak Elma'nın Zehra'sı Başrollerde

Med Yapım'ın olay yaratacak Güney Kore uyarlaması Mistresses adlı dizinin detayları belli oldu. Daha öncesinde Yasak Elma'da Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in başrollerde oynayacağı iddia edilen dizinin adı ise Yalancı ve Mumları olacak.

Ekranlara Yasak Elma ve Baraj gibi dizileri kazandıran Med Yapım’dan yeni sezonda bomba gibi bir dizi geliyor. Bir Güney Kore uyarlaması olacak dizinin şimdiden Türkçe adının belli olması ile başrollerinde kimin oynayacağı da sorgulanmaya başlandı.

Med Yapım bir süre öncesinde Yasak Elma’nın sezon finalinin yapmasının ardından Güney Kore uyarlaması yeni bir dizinin müjdesini vermiş ancak detaylarını açıklamamıştı. Kore yapımı olacak Mistresses isimli dizi için son hazırlıkların yapıldığı vurgulandı.

Güney Kore Yapımı Metresler Dizisi Başlıyor! Yasak Elma'nın Zehra'sı Başrollerde

Med Yapım tarafından yakın bir zamanda çekimlerine başlanacak Kore uyarlaması dizinin Türkçe ismi ise Yalancı ve Mumları oldu. FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Yalancı ve Mumları adlı dinin başrollerinde Yasak Elma’da Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in oynayacağı iddia edildi.

Başrol oyuncuları hakkında yakın bir zamanda verilecek olan son kararın ardından Yalancı ve Mumları dizisinin çekimleri start alacak. Dizide dört kadın oyuncunun adı geçerken bunlardan birinin ise yine Yasak Elma’da başrollerde oynayan ancak sezon finalinde senaryo gereği ölerek diziden ayrılan Nesrin Cavadzade olabileceği de gelen son haberler arasında yerini aldı.

Güney Kore Yapımı Metresler Dizisi Başlıyor! Yasak Elma'nın Zehra'sı Başrollerde - Resim : 2

30’lu yaşlarda olan dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan Mistresses adlı Kore dizisi Türkçe’de Metresler olarak karşılık buluyor.

Güney Kore Yapımı Metresler Dizisi Başlıyor! Yasak Elma'nın Zehra'sı Başrollerde ile ilgili etiketler Yasak Elma Şafak Pekdemir Mistresses Yalancı ve Mumları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.