Güneş tutulması deprem ve kalıcı körlük yapar mı?

Astrolog Hande Güç Onur, Akrep burcunda gerçekleşen parçalı güneş tutulmasının kritik etkilerini SuperHaber YouTube kanalında anlattı...

Bugün Akrep burcunda gerçekleşen parçalı güneş tutulması günler öncesinden büyük panik yarattı. 17 Ağustos 1999 depreminin aynı gün yaşanan güneş tutulması sonrası olması ve kalıcı körlük uyarıları yürekleri ağızlara getirdi.

1999 depreminin göstergelerini yorumlayan Astrolog Hande Güç Onur, tutulmaların orta şiddetli depremler yaratabileceğine vurgu yaparken ''Tutulmalar, depremselliği artırıcı olaylardır. Ancak İstanbul’da büyük ölçekte deprem olacağını düşünmüyorum. Orta şiddetli depremler olabilir!' ifadelerini aktardı.

''Tutulma zamanı güneşe bakılmamalı!'' sözleriyle kalıcı körlük ihtimaline açıklık getiren Onur, ''Güneşe uzun süre bakmak gözümüzde yanık oluşturup su toplamasına sebep olabilir.'' ifadeleriyle çok kritik uyarılarda bulundu.

Güneş tutulması deprem ve kalıcı körlük yapar mı?

6 aylık uzun bir süreye etki edecek güneş tutulmasının dünya çapında değişim ve dönüşümlerin ayak seslerini getirdiğini ifade eden Hande Güç Onur, ciddi krizlerin yaşanacağını aktardı ve bu krizlerde en çok kadınlar, eş ve ortaklı ilişkilere dair değişimlerin söz konusu olacağını ifade etti.

Akrep burcunda gerçekleşen parçalı güneş tutulmasının burçlara olan etkilerini değerlendiren Onur, herkeste değişim getiren bir süreç yaşanacağını vurgularken, ''Akrep burcunun ilk günlerinde doğanlar ve Akrep burcu etkilileri en çok etkilenecek. İlk 10 derece olarak akrep, karşıtındaki boğa, kareleyen kova ve aslan en çok etkilenecek. Öncü grubun son 10 gününde doğanlar etkiyi en çok alacak. Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçları dikkat. Öncü grubun son 10’u, sabitlerin ilk 10 gününde doğanlar en sert etkiyi alacak.'' sözlerini dedi.

Güneş tutulmasının etkilerini SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Güneş tutulması deprem ve kalıcı körlük yapar mı? ile ilgili etiketler Güneş Tutulması deprem 17 Ağustos Depremi dünya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.