Para piyasalarında hareketli günler! ‘Manipülatif etkilerle piyasa değerleri yönlendirilebilir!'

Astrolog Hande Güç Onur, Terazi burcunda gerçekleşen Yeniayın etkilerini SuperHaber YouTube kanalında masaya yatırdı.

Astrolog Hande Güç Onur, bugün 00.54’te gerçekleşen haftanın ilk gökyüzü olayı olan Terazi burcundaki Yeniayın burçlara yansımalarını yorumladı. Terazi burcundaki Yeniay haritasını analiz eden Onur, önemli ve ilginç kavuşmaların yaşanacağı aktardı. İkili ilişkiler ve iletişim adına enteresan günler olacağını belirten Onur, gezegenlerin aldıkları sert açıların olayları karmaşıklaştıracağını ve hayatlarımızın enteresan gündemlere gebe olacağının altını çizdi.

Neptün-Venüs karşıtlığının ilişkiler ve finans ile ilgili sorunlara da sebep olabileceğine vurgu yaptı.

‘’KAFA KARIŞTIRICI YOĞUN MANİPÜLATİF ETKİLERLE PİYASA VE DÖVİZ DEĞERLERİ YÖNLENDİRİLMEYE ÇALIŞILABİLİR’’

Perşembe günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte para piyasalarında hareketli günlerin yaşanacağını duyuran Hande Güç Onur, agresif dalgalanmalara dikkat çekerken ‘’Kafa karıştırıcı yoğun manipülatif etkilerle piyasa ve döviz değerleri yönlendirilmeye çalışılabilir.’’ sözlerini kullandı.

Dikkatli olmamız konusunda uyarılarda bulunan Hande Güç Onur, sonucunu garanti göremediğimiz işlemlere dahil olmamakta ve risk almamakta fayda olacağına değindi.

Terazi burcundaki Yeniayın etkilerini SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Para piyasalarında hareketli günler! ‘Manipülatif etkilerle piyasa değerleri yönlendirilebilir!' ile ilgili etiketler terazi burçlar yeniay venüs Hande Güç Onur astrolog

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.