Ay tutulması sonrası deprem olur mu? Bizleri neler bekliyor?


Astrolog Hande Güç Onur, Boğa burcunda gerçekleşen tam ay tutulmasının etkilerini SuperHaber YouTube kanalında masaya yatırdı...

2022 yılının en önemli ve son tutulması olan Boğa burcunun 16 derecesinde bir ay tutulması gerçekleşti. Ay’ın bakır renginde görüldüğü Ay tutulması, Türkiye saati ile 11.02’de Ay’ın Dünya'nın yarı gölgesine girmesiyle başladı. Saat 13.59’da Ay’ın bakır rengini almasının ardından son buldu.

Astrolog Hande Güç Onur, Boğa burcundaki Uranusyen tam ay tutulması sürecinde neler olabileceğine dair öngörülerini SuperHaber YouTube kanalında izleyicilerle paylaştı.

Tutulmanın halk arasında dolaştığı gibi kanlı bir ay tutulması olmadığını belirten Onur, ''Kanlı ay tutulmasının olması için üst üste 4 kez, karşılıklı burçlarda tam dolunay gerçekleşmesi gerekir. Kanlı ay tutulmaları sonrası tramvatik bir süreç yaşanır.'' ifadelerini kullandı.

Tutulma sonrası deprem olacağı iddialarını değerlendiren Hande Güç Onur, depremselliğin gözardı edilmemesi gerektiğini söylerken, ufak depremler yaşanabileceğinin altını ''Bu dönemde ufak ufak depremler yaşabiliriz.'' ifadeleriyle çizdi. Bu süreçte gaz zehirlenmelerine ve tarihi geçmiş ilaçların kullanılmamasına da dikkat çekti.

Tutulmanın Türkiye’nin haritasına etkilerini yorumlayan Onur, sivil toplum kuruluşları, parlamento, ülkenin meclisi gibi konuların gündemde olacağını aktarırken, beklentiler ve özgürlükler adına bir takım ayaklanmaların yaşanabileceğine vurgu yaptı.

Ciddi değişimlerin yaşandığı bir süreçte olduğumuzu hatırlatan Astrolog Hande Güç Onur, ''Ani, beklenmedik, keskin, bazen tramvatik olaylarla hayatımızda değişimler yaşayabiliriz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, düşmanlıklar bu tutulmanın gündeminde olacak.'' sözleriyle uyarılarda bulundu.

Astrolog Hande Güç Onur’un açıklamalarını SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Ay tutulması sonrası deprem olur mu? Bizleri neler bekliyor?
 ile ilgili etiketler Ay Tutulması burç deprem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.