Gülşan Saraçoğlu'nu Fatoş Yelliler'le aldatmıştı... Gökhan Göz'den sürpriz hamle! Dünyaevine giriyor

Gülşah Saraçoğlu ve Fatoş Yelliler ile yaşadığı aşkla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Gökhan Göz dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'yla sevgiliyken, o dönem Berdan Mardini'yle evli olan Fatoş Yeliller'le yasak aşk yaşayan Gökhan Göz sonunda aradığı mutluluğu buldu. Gülşah Saraçoğlu'nu Fatoş Yelliler ile aldatan ve daha sonra Gülşah Saraçoğlu'na geri dönen iş insanı Gökhan Göz kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisine evlilik teklifi etti.

Ünlü isimlerin modacısı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olduğu dönemde, Berdan Mardini'yle evli olan Fatoş Yelliler'le yasak aşk yaşayan Gökhan Göz bir kez daha aşk hayatıyla gündem oldu. Fatoş Yelliler'le yaşadığı ilişkiyle magazin basınında adından uzunca bir dönem söz ettiren Gökhan Göz, son olarak Fatoş Yelliler ile olan ilişkisini sonlandırıp Gülşah Saraçoğlu'na geri dönmüştü. Sayısız kez ayrılıp barışan Göz - Saraçoğlu ikilisinin yeniden ayrıldığı ortaya çıktı. Henüz günler önce birlikte görüntü veren ikili sessiz sedasız ayrıldı ve Gökhan Göz yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. İşte detaylar...

 

FATOŞ YELLİLER İÇİN GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NDAN AYRILMIŞTI


Gözkhan Göz, Gülşah Saraçoğlu'nu Fatoş Yelliler uğruna terk etmişti. Berdan Mardini'nin eski eşi ve iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile yeni bir aşka yelken açan Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in evli adamlarla olan özel mesajlaşmalarını ifşa etmiş ve aldatıldığını açıklamıştı. İhanete uğrayan Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'e aldığı tüm hediyeleri, eşyaları ve kıyafetlerini sokak ortasında üstüne benzin döküp yakmış, o anları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Yelliler - Göz ilişkisi olaylı bir şekilde başlamış ve olaylı bir şekilde de son bulmuştu.

gökhan göz - fatoş yelliler - gülşah saraçoğlu

FATOŞ YELLİLER'DEN İHANET SEBEBİYLE AYRILMIŞ VE GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Fatoş Yelliler'den ayrıldıktan sonra aşk hayatındaki sessizliğini koruyan Gökhan Göz, kısa bir süre önce ise yeniden Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü modacı Saraçoğlu, aralarına Fatoş Yelliler girmesine rağmen Gökhan Göz'ü affetmişti.

İhanete göz yuman Saraçoğlu, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Gökhan Göz ile Eylül ayında Şile'de bir mekanda görüntülenmişti. Daha önce evliliğin eşiğinden dönen çift el ele objektiflere yakalanmıştı. Defalarca kez ayrılıp barışan çift birbirlerini öpücüklere boğmuştu. İlişkilerine bir şans daha veren ikilinin evleneceği düşünülürken sessiz sedasız ayrıldıkları ortaya çıktı.

gökhan göz - fatoş yelliler - gülşah saraçoğlu

GÖKHAN GÖZ YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI


Gökhan Göz önceki gün Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yaptı. Gülşah Saraçoğlu ile birikteliğini sonlandıran iş insanı, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisiyle ilişkisini Instagram hesabından ilan etti.


gökhan göz - fatoş yelliler - gülşah saraçoğlu

ŞİLE'DE ROMANTİK TEKLİF


Göz yeni sevgilisine evlilik teklifi etti. Şile'de romantik bir kutlama düzenleyen Göz, yakın arkadaşlarının gözünün önünde sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. Sevgilisinden 'evet' yanıtını alan iş insanı, mutlu anlarını Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Hala Gülşah Saraçoğlu ile birlikte olduğu düşünülen Gökhan Göz'ün bu hamlesi herkesi şaşırttı.

2 çocuk annesi olan Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile olan evliliği sırasında iş insanı Gökhan ile aşk yaşamaya başlamış ve bu olay uzunca bir süre gündemden düşmemişti. Göz, yasak aşk iddialarını ilk başta yalanladığı ve 'hakkımı helal etmiyorum' dediği Fatoş Yelliler ile samimi karelerini Instagram hesabından yayınlamış, birlikteliklerini gözler önüne sermişti. Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz aşk yaşamaya başladığında, Fatoş Yelliler henüz Berdan Mardini'den boşanmamıştı. Geçtiğimiz yıl Mart ayında 11 yıllık eşi Berdan Mardini'den boşanan Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile birlikteliğini sosyal medyadan ilan etmiş ancak ikilinin ilişkisi kısa sürmüştü. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'den kendisini aldattığı iddiasıyla ayrılmıştı. Ardından ise Gülşah Saraçoğlu'na geri dönmüştü. 

Gülşan Saraçoğlu'nu Fatoş Yelliler'le aldatmıştı... Gökhan Göz'den sürpriz hamle! Dünyaevine giriyor ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz Fatoş Yelliler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.