Gülhane Parkı'ndaki çiçekler ezildi, koparıldı... Şahan Gökbakar o görüntülere sessiz kalmadı

Ramazan Bayramı'nda kapasitesinin 10 katı kadar ziyaretçi ağırlayan Gülhane Parkı'nda yer alan laleler, çiçekler fotoğraf çekilmek isteyen kişiler tarafından ezildi ve koparıldı. Parktaki görüntüler tepkilere neden olurken, oluşan manzara karşısında Şahan Gökbakar da tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi.

Gülhane Parkı'nda bayram yoğunluğu yaşandı. Ramazan Bayramı'nda havaların da yağışsız olmasını fırsat bilen vatandaşlar Gülhane Parkı'na akın etti. Ziyaretçi akınına uğrayan Gülhane Parkı'ndaki laleler, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar tarafından zarar gördü. Şahan Gökbakar konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Gülhane Parkı'na ekilen 1 milyon 575 bin lalenin büyük bir kısmı ezildi ve koparıldı. Lalelerin ezilmiş, koparılmış görüntüleri de vatandaşın tepkisine neden oldu. Sosyal medyaya yansıyan üzücü manzara karşısında ünlü komedyen Şahan Gökbakar da tepki gösterdi.

Gülhane Parkı'ndaki çiçekler ezildi, koparıldı... Şahan Gökbakar o görüntülere sessiz kalmadı

Twitter hesabından konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, ''Gülhane parkındaki Lale bahçelerini rezil etmek ne demek ya... Yok mu kardeşim bir görevli, bunlara napiosunuz diyecek?'' ifadelerini kullandı.

Fotoğraf çektirmek isteyenler çiçekleri ezmişti! Şahan Gökbakar'dan Gülhane Parkı'ndaki görüntülere tepki

Gülhane Parkı'ndaki çiçekler ezildi, koparıldı... Şahan Gökbakar o görüntülere sessiz kalmadı ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Twitter Gülhane Parkı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.