Gülcan Arslan kimdir? Anoreksiya hastası mı? / VİDEO

Ünlü oyuncu Gülcan Arslan'ın da aşırı zayıf halde görüntülenmesi üzerine o soru yine gündeme geldi. Anoreksiya hastalığı nedir, belirtileri nelerdir merak ediliyor.Geçtiğimiz günlerde İrem Derici'nin de hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınması üzerine ünlü şarkıcı İrem Derici'nin Anoreksiya hastası olduğu konuşulmaya başlandı. Son zamanlarda bir çok ünlü kadının bir deri bir kemik kalması üzerine bu bir moda akımı mı yoksa hastalık mı soruları akılları karıştırdı. Güzel oyuncu Gülcan Arslan'da görenleri şaşkınlık içinde bıraktı. İnsanlar Gülcan Arslan Anoreksiya mı? sorusunun cevabını aradı. Rejim veya diyet ile mi başlar sorusu da en çok araştırılan konular arasında. Peki Güzel oyuncu Gülcan Arslan kimdir? Anoreksiya nedir? Gülcan Arslan Anoreksiya mı? İşte Anoreksiya hastalığının belirtileri nelerdir? En çok kimlerde anoreksiya görülür? Sorularının cevabı haberimizde...

Ünlü oyuncu Gülcan Arslan'ın da aşırı zayıf halde görüntülenmesi üzerine o soru yine gündeme geldi. Anoreksiya hastalığı nedir, belirtileri nelerdir merak ediliyor.Geçtiğimiz günlerde İrem Derici'nin de hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınması üzerine ünlü şarkıcı İrem Derici'nin Anoreksiya hastası olduğu konuşulmaya başlandı. Son zamanlarda bir çok ünlü kadının bir deri bir kemik kalması üzerine bu bir moda akımı mı yoksa hastalık mı soruları akılları karıştırdı. Güzel oyuncu Gülcan Arslan'da görenleri şaşkınlık içinde bıraktı. İnsanlar Gülcan Arslan Anoreksiya mı? sorusunun cevabını aradı. Rejim veya diyet ile mi başlar sorusu da en çok araştırılan konular arasında. Peki güzel oyuncu Gülcan Arslan kimdir? Anoreksiya nedir? Gülcan Arslan Anoreksiya mı? İşte Anoreksiya hastalığının belirtileri nelerdir? En çok kimlerde anoreksiya görülür? Sorularının cevabı haberimizde...

gAlcan_2

HIZLA KİLO VERİYOR!

Hızla kilo veren oyuncunun son hali, hayranlarını telaşlandırdı. Takipçileri, Gülcan Arslan'ın sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun hayranları fotoğrafına yaptıkları yorumlarla 'yemek ye' tavsiyesinde bulundular.

İşte Arslan'ın fotoğrafına gelen yorumlardan bazıları:

Zayıflığı abartmışsın, Hiç de iyi durmamış, Biraz kilo al bence, Pek sağlıklı görüntünüz yok gibi, Güzelsin, gözlerin de güzel ama biraz kilo al, zayıflıktan kurudun vallahi.

Takipçileri, Gülcan Arslan'ın sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun hayranları fotoğrafına yaptıkları yorumlarla 'yemek ye' tavsiyesinde bulundular.

Kanal D'de 5 yıl önce yayınlanan Bir Çocuk Sevdim dizisinde ÇEtin Tekindor ve Bülent İnal ile başrol oynayan Gülcan Arslan'ın şimdiki hali herkesi korkuttu. Arslan'ın aşırı zayıflaması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

"NE YAPTIN KENDİNE"

Güzelliği ile dikkat çeken Gülcan Arslan'ın son hali herkesi korkuttu. Aşırı zayıflayan Arslan'a takipçileri "Çok kötü olmuş", "Ne yaptın kendine", "Biraz kilo al" gibi yorumlarda bulundu.

gAlcan1

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?

1986 yılında Sakarya'da doğan Gülcan Arslan, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde Tiyatro Eğitimi almıştır. 2007 yılında Sardunya Sokak dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Bir Çocuk Sevdim dizisinde asıl çıkışını yakalamıştır. Güzel oyuncu ayrıca reklam filmlerinde de yer almıştır.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE LEYLA KARAKTERİNİ CANLANDIRDI

Gülcan Arslan Kanal D ekranlarında yayınlanan ve uzun soluklu bir dizi olan Arka Sokaklar dizisi kadrosuna sonradan dahil olup Leyla karakterini canlandırmıştır. Bu dizide Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş gibi başarılı oyuncularla birlikte çalışan Gülcan Arslan bir süre Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra senaryo gereği diziden ayrılmıştır.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM'İN FAHRİYE SULTAN'I

Gülcan Arslan Fox TV ekranlarında yayınlanan ve Muhteşem Yüzyıl'ın devamı niteliğinde olan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Fahriye Sultan karakteri ile ekrana gelmiştir.

Kadir Doğulu'nun dizide canlandırdığı Mehmet Giray karakterinin aşık olduğu Osmanlı Sultanı Fahriye Sultan karakterine hayat veren Gülcan Arslan daha sonrasında ise senaryo gereği dizide öldürülerek diziden ayrılmıştır.

Ölene Kadar Dizisi Beril Karakteri

Gülcan Arslan ekranlara kısa bir süre ara verdikten sonra ATV'de yayınlanan Ölene Kadar Dizisi ile ekranlara dönüş yapmıştır.

Gülcan Arslan Ölene Kadar dizisinde Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Engin Akyürek gibi isimlerle birlikte rol almakta olup, dizide Beril karakterini canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Projeler
2017 - Ölene Kadar
2015 - Muhteşem Yüzyıl Kösem
2014 - Günahkar
2013 - Arka Sokaklar
2011 - Bir Çocuk Sevdim
2011 - Her Şeye Rağmen
2011 - Entelköy Efeköy'e Karşı (Sinema Filmi)
2009 - Kahramanlar
2009 - Kafkas
2008 - Gurbet Kuşları
2008 - Sınıf
2008 - Hepimiz Birimiz İçin
2007 - Sardunya Sokak

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya hastalığının sıklıkla ergenlik döneminde ve kızlarda görülmesi bir tesadüf değildir. Ergenlik dönemi bir kişinin kendilik algısını oluşturduğu başkaları tarafından kabul edilmek ve beğenilmenin öneminin zirve yaptığı bir dönemdir. Genellikle fazla kilolu olduğu için kendini aç bırakarak yapılan sağlıksız diyetlerle başlayan bu hastalık, bir süre sonra kontrol edilemez hale gelir ve hastalık belirtilerini göstermeye başlar.

ANOREKSİYANIN NEDENLERİ NEDİR?

Anoreksiya basit bir bozukluk değildir. Birçok semptom ve etkisi vardır ve sebepleri de karmaşıktır. Şu anda, anoreksiya nervosa'nın hem biyolojik hem de çevresel faktörlerin bir sonucu olarak geliştiği düşünülmektedir. Bu yeme bozukluğunun oluşumuna katkıda bulunacak çevresel faktörlere örnekler şunlardır:

- İnce insanları sürekli olarak ideal kalıplaşmış olarak güçlendiren medyadaki incelik kültürünün etkileri

- Bale ve model gibi ince ve kaybını teşvik eden meslek ve meslekler

- Aile ve çocuklukta travmalar: çocuklukta cinsel istismar, ciddi travma

- Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız arasında insan bedenine dair baskılar.

ANOREKSİYA BELİRTİLERİ NELERDİR?

- Ağır kilolu olmasına rağmen kronik diyet

- Gıdaların kalorileri ve yağ içerikleri takıntılı olması

- Gıdayı küçük parçalara kesme, yalnız yeme ve / veya gıdaları saklamak gibi ritüel yeme kalıplarına katılmak

- Yiyecek, yemek tarifleri veya pişirme ile sabitleme; kişi başkaları için karmaşık yemekler pişirebilir, ancak yemekten kaçınabilir

- Depresyon veya uyuşuk evre

- Yüz ve beden üzerinde yetişen yumuşak ince saçlar

- Soğuk hissetme hissi

- Saç dökülmesi veya inceltilmesi

Gülcan Arslan kimdir? Anoreksiya hastası mı? / VİDEO ile ilgili etiketler gülcan arslan Anoreksiya gülcan arslan anoreksiya mı gülcan arslan kimdir anoreksiya nedir belirtileri nelerdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.