Gülben Ergen ile aşk yaşayan Tolga Duğles kimdir? Ağır ceza'da hangi suçtan yargılanıyor?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve İzmirli işadamı Tolga Duğles'in aşkı, gündemden düşmüyor, her geçen gün yeni iddialar bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Ergen ve Duğles'in uzun süre önce ilişki yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Tolga Duğles'le ortak arkadaşları bulunan ve ismini vermek istemeyen bir arkadaşı iddiaları şu şekilde: "Gülben Ergen'le Tolga'nın 1.5 yıldır ilişkileri var."

Tolga Duğles'in evliliğinin bozulmaması için sustuğunu belirten kişi, "Tolga'nın yakın arkadaşı benim de arkadaşım. Siz ilk olarak İzmirli işadamıyla birlikte olduğuna dair haber yapıldığında yuvası yıkılır diye isim verememiştim.'

Gülben'le Tolga, Urla'da tanıştılar. Gülben'in sürekli ziyarete gittiği bir huzurevi var.Gülben'in annesi bu huzurevinde kalıyor. Urla'da bir şekilde Tolgayla tanışıyorlar, uzun süredir birlikteler" dedi.

gAlllben_2

GÜLBEN ERGEN'İN ANNESİ URLADA Kİ HUZUREVİNDE YAŞIYOR

Gülben Ergen ise annesinin huzurevinde bulunmasından dolayı alacağı tepkilerden korkup; bu durumu herkesten saklamıştı. Yaşıtlarıyla Darüşşafaka Rezidans'ta son derece mutlu günler geçirdiği öğrenilen Gülser Bayar'ı kızı ise bir an olsun yalnız bırakmıyor. Gizlice huzurevine gidip burada annesini ziyaret eden Gülben Ergen; eski eşi Erhan Çelik'i de burada Gülser Hanım'la tanıştırmıştı. Gülser Bayar'ın; huzurevinden ise sadece torunlarını görmek için çıktığı konuşulmuştu.

GÜLBEN,TOLGA İÇİN 2 EVİNİ SATTI

İsmini vermeye şahıs, iş hayatı bozulan ve iflas eden Tolga Duğles'e destek amacıyla Gülben Ergen'in maddi yardımda bulunduğunu iddia ederek, "Tolga işadamı ve maddi olarak pek lanse edildiği kadar zengin değil. Gülben ona dairelerini satıp yüklü bir para verdi yakın zamanda" dedi. Yaklaşık bir yıl önce işleri bozulan Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles'le henüz boşanmadığı ancak uzun süredir ayrı yaşadıkları ileri sürüldü.

TOLAGA DUĞLES KİMDİR

İzmirli iş adam Tolga Duğles kimdir merak ediliyor. Otomotiv sektörü ile tanınan Duğles ailesinin 3. kuşak torunu.

Tolga Duğles, İzmir'de dedesinin miras bıraktığı şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.

EVRAKTA SAHTECİLİKTEN DAVASI SÜRÜYOR

Evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık iddiası ile Duğles hakkında İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldığı belirtilirken, genç iş adamının piyasaya 4 milyon liraya yakın borcu olduğu da öne sürüldü.

Gülben Ergen ile aşk yaşayan Tolga Duğles kimdir? Ağır ceza'da hangi suçtan yargılanıyor? ile ilgili etiketler gülbenergen gülbenergenanne gülbentolga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.