Gül Masalı Gonca kimdir? Gülper Özdemir kaç yaşında, nereli ,evli mi?

Gül Masalı dizisinde Gonca Aydın karakteri; İstanbul’dan Isparta’ya kadar gelen ve hayatında büyük bir değişikliğe giden Endüstri Mühendisi bir kızdır. Peki, Gül Masalı Gonca gerçekte kimdir?

Gül Masalı Gonca Kimdir?
Gülper Özdemir Kimdir?
Gülper Özdemir'in Oynadığı Diziler ve Filmler

Gül Masalı dizisi Gonca Aydın karakteri, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde canlandırdığı oyunculuğu ile zirve yapan bir isimdir. İstanbul’dan Isparta’ya gelen annesiz büyüyen ve kendi ayakları üzerinden durmaya çalışan Gonca, haksızlığa uğrayınca bu duruma sessiz kalmaz ve olaylar bu çerçevede gelişir.

Gül Masalı Gonca Kimdir?

Gül Masalı dizisinde Gonca karakterine Gülper Özdemir hayat vermektedir. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Özdemir, 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen bir ailenin kız olup anne ve babası aslen Sinopludur.

Gül Masalı Gonca kimdir? Gülper Özdemir kaç yaşında, nereli ,evli mi?

Gerektiğinde risk almak pahasına, ani kararlar alarak haksızlık karşısında susmayan kendi iç sesine kulak veren, sıra dışı, çocuksu mutluluklara sahip, renkli bir kadındır. İşten ayrılmak zorunda kaldığı gün, Isparta'dan gelen bir haberle hayatı tamamen değişen Gonca, ailesinin geçmişiyle ilgili her şeyi öğrenir. Çalışan çiftçi kadınların güçlü destekçisi olacak Gonca’ya mücadele dolu yolculuğunda Fatma Ana rehberlik yapacaktır. Kalbinin asıl sahibi Toprak'la aralarında büyüyen aşk ise, bir masala dönüşecektir. Peki ama Gülper Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Gülper Özdemir Kimdir?

11 Kasım 1990 tarihinde Almanya’nın Frankfurt kentinde dünyaya gelen Gülper Özdemir’in anne ve babası aslen Sinopludur. Üniversite eğitimini ABD’de de Truman State University’de alan Özdemir, Almanya’daki RheinMain University of Applied Sciences’den mezun olmuştur.

Lise ve üniversite dönemlerinde tiyatro oyunlarında yer alan Özdemir, 2015 senesinde Medcezir adlı dizisinde ekranlarda yer almış ve sonrasında da Karayazı ve Sen Anlat Karadeniz dizileri ile kariyerine yeni bir soluk getirmiştir.

1 Nisan 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ayşe karakteri ile zirve yapmıştır.

Gül Masalı Gonca kimdir? Gülper Özdemir kaç yaşında, nereli ,evli mi? - Resim : 2

Gülper Özdemir'in Oynadığı Diziler ve Filmler

2021 – Bir Zamanlar Kıbrıs (Ayşe Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2018 – 2019 – Sen Anlat Karadeniz (Hazan Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2018 – Meleklerin Aşkı (Melek Saymaz Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2017 – Tutsak (Elif Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2017 – Kara Yazı (Derya Uluçınar Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Simge Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2015 – Beyaz Gece (Simge Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2015 – Medcezir (Arya Karakteri) (Televizyon Dizisi)

Gül Masalı Gonca kimdir? Gülper Özdemir kaç yaşında, nereli ,evli mi? ile ilgili etiketler Gülper Özdemir gül masalı gonca
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.