Gül Masalı dizisi 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi! Gül Masalı 5. yeni bölüm özeti, dizide neler olacak?

Gül Masalı 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Gül Masalı 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Gül Masalı dizisi 5. yeni bölüm 1. fragmanı ve detayları haberimizde.

Gül Masalı 5. yeni bölüm fragmanı ATV izleyicisiyle buluştu. Sıcacık hikâyesi ile Pazar akşamlarına damgasını vuran Gül Masalı 5. yeni bölümü ile yine bu hafta çok konuşulacak. Başrollerini Gülper Özdemir (Gonca Aydın), Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin) Zehra Yılmaz (Ece Kardaş), Gülçin Hatıhan ( Canan), Arif Pişkin (Tahir), Ayşenil Şamlıoğlu (Fatma) gibi isimlerin paylaştığı Gül Masalı 5.yeni bölüm fragmanında gerilimi artıran sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

GÜL MASALI 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

 

Gül Masalı dizisi 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi! Gül Masalı 5. yeni bölüm özeti, dizide neler olacak? ile ilgili etiketler gül masalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.