Gucci'nin "ters" gözlüğü alay konusu oldu!

İtalyan moda devi Gucci, yeni tasarladığı "ters" gözlüğünü 755 dolara (5 bin TL) satınca sosyal medyada alay konusu oldu. Gözlüğü Twitter hesabından paylaşan bir kullanıcı, "Bu tasarımcılar karantinada çıldırmışlar" ifadelerini kullandı.

Lüks İtalyan markası Gucci, 'ters' tasarımlı gözlüğünü internet sitesinde "1950'lerin ve 1960'ların kedi gözü çerçevelerine sıradışı yaklaşım" şeklinde tanımladı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bu güneş gözlükleri 'baş aşağı' bir etki oluşturarak ters çevrilmiş şekilde tasarlandı. Çerçeve ve sapların üretiminde siyah ve beyaz asetatlı çok sayıda katman kullanıldı. Emaye baskı çiçek detayları ve ufak bir 'Gucci' logosu, tasarımı daha da zenginleştiriyor."

Ancak Independent'in haberine göre, alışveriş yapanlar tasarım hakkındaki kafa karışıklıklarını paylaşırken bir kişi gözlüğün "rahatsız" hissettirdiğini söyledi.

"TASARIMCILAR KARANTİNADA ÇILDIRMIŞLAR"

Gözlüğün fotoğrafını Twitter üzerinden paylaşan biri de "Gucci, bunu neden yapıyoruz?" diye sorarken başkası da "Bu tasarımcılar karantinada ve çıldırmışlar" diye espri yaptı.

Gucci'nin "ters" gözlüğü alay konusu oldu!

Başka bir kişiyse "Merak ediyorum, acaba Gucci bir şeyi sırf 'yapabildiği' için yapmak zorunda olmadığını ne zaman anlayacak?" diye ekledi. Diğer yandan, bazı sosyal medya kullanıcıları tasarımın tarzını 1980'lerin snooker efsanesi Dennis Taylor'un taktığı gözlüklerle kıyasladı. Bir kişi "Gucci, Dennis Taylor'un açtığı yoldan yürüyor..." diye yazarken, başkası da "Kusura bakma Gucci, Dennis Taylor zamanının ötesindeydi" yorumunu yaptı.

Üçüncü bir kişi de "Gucci modada genellikle yarışı önde götürür fakat kadınlar Dennis Taylor görünüşüne 30+ yıl önce sahip olabilirdi zaten" diye ekledi.

Gucci'nin "ters" gözlüğü alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Gucci tasarım gözlük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.