Göztepe İrfan Can Eğribayat'ı satmama kararı aldı... Galatasaray sezon sonunu bekleyecek

Süper Lig'de sezonun ikinci devresinde kümede kalma mücadelesi verecek Göztepe'de kaleci İrfan Can Eğribayat ve orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun takımda kalmasına karar verdi. Muslera'nın sakatlığının ardından İrfan Can'la ilgilenen Galatasaray, başarılı kaleciyi kadrosuna katmak içni sezon sonunu bekleyecek.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında kümede kalma mücadelesi verecek Göztepe'de kaleci İrfan Can Eğribayat ve orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun takımda kalıyor...

DHA'nın haberine göre; İrfan Can için Galatasaray'ın, Soner için ise Konyaspor'un devreye girdi ancak yönetimin iki futbolcuyu da satmama kararı aldı. Teknik direktör Nestor El Maestro'nun da İrfan Can ve Soner'in transferine vize vermediği öğrenildi.

DANİEL ALEKSİC İMZAYA KALDI

Dış transferde ise Yunanistan'ın Atromitos takımından Boşnak kaleci Kenan Piric'le sözleşme imzalayan sarı-kırmızılıların sol bek Francois Moubandje ve Medipol Başakşehirli orta saha Daniel Aleksic konusunda da girişimleri sürüyor. İki oyuncunun büyük ölçüde Göztepe'ye imza atması bekleniyor.

Öte yandan Göztepe, koronavirüs şokuyla sarsıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımıza yapılan Kovid 19 PCR testi neticesinde 1 futbolcumuzun sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Testi pozitif çıkan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.  

Göztepe İrfan Can Eğribayat'ı satmama kararı aldı... Galatasaray sezon sonunu bekleyecek

Göztepe İrfan Can Eğribayat'ı satmama kararı aldı... Galatasaray sezon sonunu bekleyecek ile ilgili etiketler Göztepe İrfan Can Eğribayat Soner Aydoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.