Gönül Dağı'nda Taner ve Dilek arasında ipler koptu! Seyirci izlemeyi bıraktı! Gönül Dağı bitiyor mu?

Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan gibi oyuncuların başrolde oynadığı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 6 Kasım akşamı TRT 1'de ekrana geldi. Dizide yaşananlar izleyiciyi de çileden çıkarttı. İlk sezonunda reyting rekorları kıran Gönül Dağı'nda Taner ve Dilek arasında iplerin kopması bardağı taşıran son damla oldu.

Gönül Dağı yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanıyor. Halime'nin nişan töreninin kabusa dönmesi ve apar topar hastaneye kaldırılması sonrası izleyici şoka girdi. Peki Gönül Dağı bitiyor mu?

TANER VE DİLEK ARASINDA İPLER KOPTU!

Halime'nin yaptıklarından dolayı Taner'den af dilemesi sonrası Taner ile Dilek arasında tüm engellerin kalkacağına işaretti. Ancak sorun şimdi başladı. Her Cumartesi, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar ve Ali Düşenkalkar gibi oyuncularla izleyicnin karşısına çıkan Gönül Dağı 6 Kasım akşamı da izleyiciyi soluksuz bıraktı.

Gönül Dağı 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Bana hakkını helal et oğlum -  Yeni Şafak

Taner ve Dilek'in arasında her bağ kopuyor. Ramazan ile Asuman'ın arasındaki aşkın bitmesine sinirlenen izleyici bir de Taner ile Dilek'in arasının bozulmasına diziyi izlemeyi bırakarak cevap verdi.

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisi konusu oyuncu kadrosu  ve karakterleri... - Magazin Haberleri - Milliyet

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Taner Dilek için, "Benim ömrüm sensin, eğer sen olmazsan bir Taner olmaz" yorumunda bulundu. Ancak bu yorum Gönül Dağı izleyenlerini çileden çıkarttı.

Gönül Dağı yeni bölümü 6 Kasım 2021 Cumartesi akşamı TRT 1'de ekrana gelecek.

Gönül Dağı'nda Taner ve Dilek arasında ipler koptu! Seyirci izlemeyi bıraktı! Gönül Dağı bitiyor mu? ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı Gönül Dağı yeni bölüm gönül dağı bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.