Gönül Dağı Serdar Geri Dönüyor! Gönül Dağı Dizisinde Bomba Üçüncü Sezon Sürprizi Geliyor!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı üçüncü sezon bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Utku Ateş'in diziye geri döneceği iddiası izleyiciyi heyecanlandırdı.

Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon sürpriz geliyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Gönül Dağı yeni bölümleri heyecanla beklenirlen dizinin arka planında yaşanan gelişmeler de takip ediliyor. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan ve Cam Tavanlar dizisine transfer olan Gönül Dağı Serdar (Utku Ateş) diziye geri dönme ihitmali var.

Utku Ateş'in gittiği dizide arka planda kalması sonrası başarılı oyuncu tekrar eski günlerine dönmek istiyor. İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan Gönül Dağı'nda Serdar karakteriyle büyük üne kavuşan Utku Ateş'in diziye geri döneceği konuşuluyor.

Gönül Dağı Serdar Geri Dönüyor! Gönül Dağı Dizisinde Bomba Üçüncü Sezon Sürprizi Geliyor!

GÖNÜL DAĞI SERDAR GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Gönül Dağı Serdar karakterinin senaryo gereği üçüncü sezonda da yer alacağı haberi hızla yayıldı. Dizinin fanları ise bu haber karşısında Utku Ateş'in Gönül Dağı'na geri dönmesi gerektiğini belirten paylaşımlar yaptı.

Ancak dizinin yapımcılarından ve oyuncu Utku Ateş'ten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Gönül Dağı Serdar Geri Dönüyor! Gönül Dağı Dizisinde Bomba Üçüncü Sezon Sürprizi Geliyor! ile ilgili etiketler gönül dağı serdar utku ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Su altında mezarlık, medrese, asma köprü... AFAD ekibi Diyarbakır'da görüntüledi!

Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Baraj Gölü'nde eğitim dalışı yapan AFAD ekibi, su altındaki eski asma köprü, medrese, mezarlık gibi birçok tarihi yapıyı görüntüledi.