Gönül Dağı dizisinde icatlar hacklendi! Genç kız okula gidemeyince her şey karıştı! Düğün iptal edilecek mi?

Gönül Dağı dizisi TRT ekranlarında her cumartesi günü saat 20.00'de yayınlanıyor. Gönül Dağı dizisinde tüm kasabayı izleyen ve icatları hackleyen genç kız yapabildiğini göstermeye çalışıyor. Peki zorla evlendirilmeye çalışan kızın okula devam edebilmesi sağlanabilecek mi?

Gönül Dağı dizisinde yeteneğinin farkında olan ve okumak isteyen Fatma yeteneğini kanıtlamak için tüm kasabayı hackledi. Taner'in icadını tanıtacağı gün yaşanan bu aksilik kuzenleri harekete geçirdi. 

SADECE YAPABİLDİĞİMİ GÖSTERMEK İSTEDİM

Yaptıklarının sonucunda nelere neden olduğunu farketmeyen genç kız evlenmek istemiyor. Bu sebeple dikkat çekmeye çalışan Fatma Taner ve öğretmen hanımı harekete geçiriyor. Yaptığı hatayı hemen telafi edebileceğini söyleyen ve kendini kanıtlamaya ihtiyacı olan genç kız ailesi ve evleneceği aile ile öğretmenin karşılaşması üzerine derin bir nefes alıyor.

 

Gönül Dağı dizisinde icatlar hacklendi! Genç kız okula gidemeyince her şey karıştı! Düğün iptal edilecek mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.