Gönül Dağı Ramazan Nişanı Atıyor! Asuman'ın Sırrı Ortaya Çıktı, Vuslat Yine Başka Bahara

Rekortmen Dizi Gönül Dağı 62. Bölümü Ramazan ve Asuman'ın Nişanına sahne olacak. Ancak Asuman'ın sakladığı bir gerçek ortaya çıkınca Ramazan nişanı atıyor. Peki Asuman'ın sırrı ne? Gönül Dağı yeni bölümüyle ilgili detayları sizler için paylaşıyoruz.

Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda Ramazan'ın Nişanı Atacağı haberi izleyicinin gündemine bomba gibi düştü. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünün fragmanında Asuman ve Ramazan'ın nişan görüntüler verilmiş ve izleyiciyi de memnun etmişti.

Gönül Dağı Ramazan'ın nişan atacağı haberi dizinin izleyicilerine büyük hayal kırıklığı yaşattı. Son bölümlerinde ikilinin kavuşma sahneleri çok konuşulmuş ve bir an önce evlilik hazırlıklarının başlamasını istemişlerdi.

Asuman'ın Ramazan'dan sakladığı gerçek ortaya çıkınca nişan da hayal oldu sayılır. Gönül Dağı izleyicisi için araştırdığımız bu konu hakkında Hazal Çağlar'dan bir tüyo gelmedi.

Gönül Dağı Ramazan Nişanı Atıyor! Asuman'ın Sırrı Ortaya Çıktı, Vuslat Yine Başka Bahara

ASUMAN'IN SIRRI NE?

Dizinin izleyenlerinin 62. bölümde izleyecekleri Asuman ve Ramazan nişanı sonrası Ramazan, Asuman'ın Ramotu parayla bastırdığını öğreniyor.

Hazal Çağlar'ın Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı haberi de bu sırrın peşinden geldi. Nişanın atılması ve Hazal Çağlar'ın Gönül Dağı'ndan ayrılacağı haberi izleyiciyi korkuttu. Siz Hazal Çağlar'ın ayrılığına ne diyorsunuz?

Gönül Dağı Ramazan Nişanı Atıyor! Asuman'ın Sırrı Ortaya Çıktı, Vuslat Yine Başka Bahara ile ilgili etiketler gönül dağı hazal çağlar asuman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.