Gönül Dağı 3. bölüm tekrarı full izle! Gönül Dağı son bölüm TRT 1

Gönül Dağı 3. bölüm tekrarı full izle! Gönül Dağı dizisinin 3. son bölüm bölümü full tek parça halinde 7 Kasım akşamında TRT 1 ekranlarından izlenebilecek.

Gönül Dağı 3. bölüm full izle linki araştırılıyor. TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Gönül Dağı dizisinin 3. son bölüm tekrarı 7 Kasım Cumartesi akşamında TRT 1’de yayınlanıyor. Dizi bitiminde Gönül Dağı 3. bölümü Youtube platformu üzerinden gösterime giriyor. Peki, Gönül Dağı 3. bölümünde neler yaşanıyor?

Gönül Dağı 3. son bölümünde; Taner ile Dilek arasında artık ağlar tamamen kopmak üzeredir. Kendisinin keyifsiz olduğunun farkına varan Muammer bir an önce Taner’in evlenmesi gerektiğini düşünürken iki kardeş her konuda anlaşarak bu yola baş koyuyor. Dilek ise bir kez daha Sedar ile yüzleşerek kendisinin İstanbul’a dönmesini gerektiğinden bahsediyor. Ancak kolay kolay pes etmeye niyeti olmaya Serdar ise kalarak savaşmanın yollarını arıyor.

GÖNÜL DAĞI 3. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 3. bölüm tekrarı full izle! Gönül Dağı son bölüm TRT 1 ile ilgili etiketler gönül dağı Gönül Dağı 3. bölüm Gönül Dağı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.