Gönül Dağı 3. bölüm full izle!

Gönül Dağı 3. bölüm full izle! Gönül Dağı 3. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde TRT 1'de. 31 Ekim akşamında Gönül Dağı 3. bölüm tek parça TRT ekranlarında yayınlanacak.

Gönül Dağı 3. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Gülsüm Ali İlhan'ın rol aldığı Gönül Dağı 3. son bölüm tek parça TRT 1'de yayınlanacak. Dizinin son bölümü geçtiğimi hafta yayınlanmıştı.

Gönül Dağı 3. son bölümde; Dilek’in yıllar sonra kasabaya gelişiyle Taner’in dünyası tamamen değişime uğramıştır. Onun gönlünü kazanabilmek için beş haftası olduğundan haberdar olan Taner, bu sefer onun gidişine izin vermemekte ısrarlıdır. Fakat Dilek henüz kimsenin bilmediği birtakım sırların ağırlığından dolayı işleri erkenden bitirip kasabadan gitmenin çabası içerisindedir.

GÖNÜL DAĞI 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Taner için çocukluk aşkına kavuşma umudu günden güne sönerken Gönül Dağı imdadına koşacaktır. Taner, Dilek’le beraber Gönül Dağı’nın esrarengiz tarafına doğru bir yolculuk yaparlar. Bu yolculuğun sonunda her ikisini de büyük bir sürpriz bekleyecektir.

Gönül Dağı 3. bölüm full izle! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 3. bölüm full Gönül Dağı TRT 1 canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.