Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı!

Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 10 Nisan 2021 akşamı TRT 1'de yayınlanan bölüm sonrası takipçiler Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi bu akşam da heyecan dolu sahneleriyle TRT 1'de. Peki Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam 23. son bölümü ile ekrana geldi. Her Cumartesi izleyicisini ekran başına kilitleyen ve reytinglerde de istediği başarıyı yakalayan dizinin yeni bölümüne ait detaylar da belli oldu. Dizinin takipçileri, Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı izlemek için de internette araştırmalara başladı.

Taner, Halime'nin Dilek konusunda rızasını beklemektedir. Diğer tarafta ise Dilek, Gülsüm'e her şeyi anlatmış, Gülsüm de bu evliliğe onay vermiştir. Taner bunu duyunca ne yapacağını bilemez. Dilek'ten annesinin rıza göstermediğini gizler ve bir çözüm arayışına girer. Tek çözüm Halime'nin fikrini değiştirip rıza göstermesidir. Taner için umutların tükendiği bir yerde Halime'nin vereceği karar ne olacaktır?

Gönül Dağı 23. Bölüm TEK PARÇA FULL İZLE - TRT 1 Gönül Dağı - Ajansspor.com
 
Öte yandan Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?

GÖNÜL DAĞI 24. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 24. bölüm fragamanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.