Gönül Dağı 23. bölüm izle

Gönül Dağı 23. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Nisan akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Youtube platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin 23. son bölümü 10 Nisan Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Gönül Dağı son bölüm tekrarı dizi bitiminde Youtube platformundan izlenebilmekte.

Gönül Dağı 23. bölümünde; Halime’nin olumlu yanıtı sonrasında Taner ile Dilek’in önündeki tüm engeller ortadan kalkmıştır. Yakın bir zamanda da Taner ve ailesi sonunda Dilek’i istemeye kız evine gideceklerdir.

Gönül Dağı 23. bölüm izle

Dilek ve Gülsüm, bu isteme gecesine hazırlanırken, öte tarafta Taner ve amcaoğulları ise Aziz'in annesinin yüreyebilmesi için icatlarını tamamlamışlardır. Herkesin aklında tek bir soru vardır: Aziz'in annesi yürüyebilecek midir?

Heyecanla isteme gecesi yaklaşırken, amcaoğullarını zora sokacak olan sürpriz ne olacaktır? Aynı şekilde isteme gecesinde Dilek'i ziyaret edecek olan gizemli misafir kim çıkacaktır? Fadime'yle ilgili şok bir gerçeği öğrenen Cemile ne yapacaktır?

GÖNÜL DAĞI 23. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 23. bölüm izle ile ilgili etiketler gönül dağı Gönül Dağı 23. bölüm Gönül Dağı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.