Gönül Dağı 21. son bölüm izle!

Gönül Dağı 21. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 20 Mart Cuamrtesi akşamı TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı 21. bölüm tek parça blutv platformunda da izlenebilecek. Peki, dizinin son bölümünde neler oldu?

Gönül Dağı 21. bölüm tek parça blutv platformunda. TRT 1'de her Cumrtesi akşamı yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi Gönül Dağı bu akşam 21. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin hemen ardından gelecek haftaya dair detayları merak eden izleyiciler Gönül Dağı yeni bölüm fragmanını izlemek için harekete geçti.

Taner ve Dilek, Gönül Dağı'na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Dilek'in babasından bir iz bulmak için çıktıkları yolculukta bulunan beklenmedik iz, Dilek'i nasıl etkileyecektir?

Hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime'yle konuşmaya karar verir.Zahide ve Sefer, düğün hazırlıklarına başlamıştır…

Gönül Dağı 21. bölüm fragmanı izle! TRT1 Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! Gönül Dağı 20. bölüm izle

Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret'in açtığı velayet davasıyla yıkılır. Bunu Sefer'den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir. Zor bir durumla baş başa kaldığını anlayan Zahide ne yapacaktır?

GÖNÜL DAĞI 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Gönül Dağı 21. son bölüm izle! ile ilgili etiketler deprem gönül dağı 21. bölüm izle gönül dağı son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.