Gönül Dağı 21. bölüm fragmanı izle!

Gönül Dağı 21. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 13 Mart Cumartesi akşamı yeni bölümü TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Cumartesi akşamlarının keyifli dizisi Gönül Dağı 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 21. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. TRT 1'in Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Gönül Dağı'nda ortalık durulmuyor. Bu akşam yayınlanan 20. son bölüm sonrası izleyicilerin merakı da artmış durumda. Peki Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GÖNÜL DAĞI 21. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 20'inci bölüm.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gönül Dağı çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgelerinde yapılıyor. Diziye ait sahnelerin bir bölümü de Sivrihisar ilçesinin Hamamkarahisar köyünde çekildi. Gönül Dağı dizisinde Gedelli adı verilen bir belde görünüyor ve dizinin Yozgat’ta çekildiği varsayılıyor. Ancak gerçekte dizi Yozgat’ta değil Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesinde çekiliyor ve Gedelli beldesi de burada.

 

Gönül Dağı 21. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 21. bölüm fragmanı gönül dağı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.