GÖKHAN ZAN’I HATAY’DA ADAYLIKTAN EDEN SES KAYITLARI KİMİN İŞİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Suriye Milli Ordusu'nun MİT desteğiyle PKK/KCK-PYD/YPG’li terörist Mehmet Kılıç'ı etkisiz hale getirdiği operasyonun detaylarını Hatayda Gökhan Zan tartışmasını, CHP'deki deste deste para olayında Ekrem İmamoğlu’nun Canan Kaftancıoğlu’na aba altından sopa göstermesini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in skandal darbe sözlerini ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'ten çekileceği yönündeki tartışmaları masaya yatırdı.

''TERÖRİST KILIÇ, METİNA VE GARA BÖLGELERİNDE GÖREVLER YAPMIŞ''

Bozkurt, ''MİT'in teknik desteğiyle operasyon yapıldı. Rızgar Amed kod adlı Mehmet Kılıç'ın eylem girişiminde bulunacağı tespit edildi. Kılıç sızma girişimi sırasında Suriye Milli Ordusu tarafından yakalandı. Terörist Kılıç, Metina ve Gara bölgelerinde görevler yapmış.

''KAFTANCIOĞLU ŞÜPHELİ SIFATIYLA İFADE VERMEYE GİTTİĞİNDE OKLARIN İMAMOĞLU'NA YÖNELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM''

CHP'deki para krizi daha da kızışacak gibi duruyor. Kaftancıoğlu şüpheli sıfatıyla ifade vermeye gittiğinde okların İmamoğlu'na yöneleceğini düşünüyorum. Her taraftan İmamoğlu'nun sıkıştığını görüyoruz. Kaftancıoğlu'nun açıklamaları da buna yönelik olacaktır. Kaftancıoğlu ve Kılıçdaroğlu, partisini koruma refleksiyle hareket ediyor olabilir. Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu'nu korumak isteyeceğini düşünmüyorum. İmamoğlu'nun kaybettiği anda tüm sorumluluğu yükleyeceği isimler belli, bu süreci de kullanabilir.

''GENÇLERİN SOKAKTA HAK ARAMASI BAŞKA BİR ŞEYDİR, GENÇLERİN KULLANILRAK BİRİLERİN DARBE ZEMİNİ HAZIRLAMASI BAŞKA BİR ŞEYDİR''

Darbe dış desteksiz olmaz. Özel'in anlattığı başka bir şey olabilir. Gençlerin sokakta hak araması başka bir şeydir, gençlerin kullanılrak birilerin darbe zemini hazırlaması başka bir şeydir. Özel seçim öncesi kimlere çağrı yapıyor? Kimleri sokağa çağırıyor? 40 yaş altı dinamik kesimdir. Bu kesimin Anayasa'nın verdiği hakların dışına çıkarak sokağa çıkması kaosu beraberinde getirir.

''SAVAŞ İLE BAĞLANTILI OLARAK PARA KARŞILIĞINDA BİR SES KAYDI YAYINLATMA OLAYI YAŞANMIŞ''

Gökhan Zan Lütfü Savaş ve ekibi işaret ediyor. Savaş demekki birilerine para teklif ederek lehine haber yaptırdı. Savaş ile bağlantılı olarak para karşılığında bir ses kaydı yayınlatma olayı yaşanmış. Hatay'daki kavga büyüyecek gibi duruyor. Zan'ın açıklaması CHP'yle arasında da öncesinde bir pazarlık yapıldığını gösteriyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

GÖKHAN ZAN’I HATAY’DA ADAYLIKTAN EDEN SES KAYITLARI KİMİN İŞİ? ile ilgili etiketler Gökhan Zan Hatay CHP Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu Fenerbahçe Süper Lig Trabzonspor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.