Gökhan Ünver, Atatürk dizisiyle ilgili ses çıkaramayanları böyle tiye aldı: "Disney ile anlaşması olan ünlü gevelemesi"

Sosyal medyada paylaştığı videolarla hayatın içinden olayları çok güzel bir şekilde yansıtan fenomen Gökhan Ünver, son olarak paylaştığı videoda, Atatürk dizisinin Disney Plus'ta yayınlanmamasına sessiz kalan ünlülerle ilgiliydi.

ABD Merkezli dijital yayın platformu Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesinin ardından birçok insandan tepki gelirken, platform ile anlaşması olan kişiler ise olaya sessiz kalmıştı.

Aras Bulut İynemli, Hazal Kaya ve Birce Akalay gibi isimler kendilerine sorulan sorulara yanıtsız kalmış ve vatandaşlardan tepki almıştı.

"DİSNEY İLE ANLAŞMASI OLAN ÜNLÜ AÇIKLAMAMASI"

Komedyen Gökhan Ünver, paylaştığı "Disney ile anlaşması olan ünlü açıklamaması" isimli video ile Ermeni lobilerine yenik düşen ve Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus'ın kararına sessiz kalan isimleri böyle hicvetti:

Gökhan Ünver, Atatürk dizisiyle ilgili ses çıkaramayanları böyle tiye aldı: "Disney ile anlaşması olan ünlü gevelemesi" ile ilgili etiketler Atatürk dizi Ermeni Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.