Gökhan Kırdar'ın sağlık durumu nasıl?

Geçen hafta sonu evinde fenalaşan ve kaldırıldığı Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Gökhan Kırdar’dan iyi haber geldi. Ünlü sanatçının eşi Aylin Beyazlı Kırdar " Durumu iyi, yarın taburcu olacak" dedi.

Hürriyet'in haberine göre “Yerine Sevemem” şarkısıyla 90’lı yıllara damgasını vuran, yaptığı dizi müzikleriyle de pek çok ödül kazanan Kırdar’ın yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alındı. Tüberkülozdan şüphelenildiği, sorunun anlaşılması için birtakım testlerin yapıldığı da gelen haberler arasında. Ünlü sanatçının eşi yaptığı açıklamada "Akciğer kanamasıyla geldik. Yoğun bakıma alındı. Doktorlar kanamayı durdurdu.3 gün yoğun bakımda kaldı. Şuan çok iyi durumda, yarın taburcu olacak." dedi.

Gökhan Kırdar'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Gökhan Kırdar sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.