''Göğüslerin nerede?'' yorumuna sinirlendi, silikon taktırmak istedi!

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep'e daha önce Instagram'da "Göğüslerin nerede?" yorumu yapılmıştı. Zeynep, bu yorumu içerlemiş olacak ki silikon taktırmak istedi ama babasından onay çıkmadı...

SuperHaber'in FETÖ ile bağlantılarını ortaya çıkardığı, ''Hamdi Alkan''ın 19 yaşındaki kızı Zeynep, göğüslerine silikon taktırmak isteyince akıllara Instagram'da yapılan "Göğüslerin nerede?" yorumu geldi. Buı yoruma içerleyen Zeynep, silikon için babasından izin koparamadı.

BABASI SİLİKONA KARŞI ÇIKTI

Ateşli pozlarını Instagram'dan sık sık paylaşan Zeynep'e bir defasında "Göğüslerin nerede?" yorumu yapıldı. Bu yoruma kayıtsız kalamayan Zeynep, her ne kadar takmıyor gibi gözükse de aklına silikon yaptırmak geldi. Ancak babası izin vermedi.

hamdi-alkan-in-kizi-goguslerin-nerede-10002148_137_m

hamdi-alkan-in-kizi-goguslerin-nerede-10002148_5657_m

hamdi-alkan-in-kizi-goguslerin-nerede-10002148_2625_m

hamdi-alkan-in-kizi-goguslerin-nerede-10002148_8756_m

''Göğüslerin nerede?'' yorumuna sinirlendi, silikon taktırmak istedi! ile ilgili etiketler Hamdi Alkan zeynep alkan silikon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.