Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle ATV

Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle! Gençliğim Eyvah dizisi 4. son bölüm ile full tek parça halinde 6 Temmuz 2020 tarihinde ATV kanalından izlenebilecek.

Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle tek parça halinde 6 Temmuz 2020 Pazartesi akşamında ATV’de. Başrollerinde Cengiz Bozkurt ile Levent Ülgen’in oynadığı Gençliğim Eyvah dizisinin 4. son bölümü 6 Temmuz’da saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

GENÇLİĞİM EYVAH 4. BÖLÜM ÖZETİ

Çavi ve Zola, yabancı şube polisleri tarafından gözaltına alınır. Arif ve Zekeriya’da nihayet artık bunlardan kurtulacaktır. Hacer ve Nuriye’nin istekleri bu ikiliyi zor durumda bırakırken beklenmedik olaylar yaşanacaktır. Veysi’de kimsenin beklemediği bir anda bir operasyonun içerisinde kendisini bulur.

Bu girişim akabinde her iki ailede de dengeler değişir. Azra konusunda ısrarlı olan Ahmet, masumiyetini kanıtlama uğraşı içerisine girerken gönlünü kazanmak adına da son bir hamle daha yapmak ister.

Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle

GENÇLİĞİM EYVAH SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

DNA testlerinin sonuçları sonrasında Arif ve Zekeriya kendilerini sokakta bulur. Bu ikili bulundukları dükkanlardan da kovulurlar. Artık işsiz kalmışlardır. Ahmet’in derdi ise Azra’ya ulaşarak masumiyetini ispatlamaktır. Zola’nın Azra’ya yakınlaşması Ahmet ile Zola arasında gerginliğe neden olacaktır. Zola aşkının peşinde koşmaya devam ederken kendi hayatına ait olan bir sırrı öğrenecektir.

GENÇLİĞİM EYVAH 4. BÖLÜM İZLE

Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle ATV ile ilgili etiketler gençliğim eyvah
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.