Geleceğe Dönüş 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

13 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Geleceğe Dönüş 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Geleceğe Dönüş 2 hangi kanalda? Geleceğe Dönüş 2 oyuncuları kimlerdir?

13 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Geleceğe Dönüş 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Geleceğe Dönüş 2 1989 yılında vizyona girmiştir..

GELECEĞE DÖNÜŞ 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Fırlama Marty ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean’a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015’e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken ortalığı karıştıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecek.

Dostumuz, yol açtığı sorunları çözmek için yeniden geçmişe, sonra da geleceğe gidip gelecek. 50’lere döndüğünde, ilk serüvendeki sahnelerin bazılarını yeniden yaşama fırsatı bulacak ama bu kez başka birinin gözünden!

Zemeckis’in müthiş bir başarı kazanan 1985 yapımı Geleceğe Dönüş’ünün döneceğinden kimsenin şüphesi yoktu ama hiç kimse de bu kadar eğlenceli bir devam filmi beklemiyordu. Aynı kadro, aynı espri anlayışı ve bu kez biraz farklı bir tarih şeridi...

GELECEĞE DÖNÜŞ 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Tür: Bilimkurgu, Macera, Komedi

Yapım Yılı: 1989 / 1s 47dk

Geleceğe Dönüş 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Geleceğe Dönüş 2 Back to the future konusu oyuncuları kimler nedir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.