Geçtiğimiz ay Petek Dinçöz'den boşanan Serkan Kodaloğlu yeni sevgilisiyle poz verdi!

Geçtiğimiz Mart ayında Petek Dinçöz ile 8 yıllık evliliğini bitiren Serkan Kodaloğlu, genç şarkıcı Maya ile yeni bir aşka yelken açtı. Kodaloğlu, yeni sevgilisiyle el ele poz verdi.

2014 yılında nikah masasına oturan iş insanı Serkan Kodaloğlu ve şarkıcı Petek Dinçöz, 15 Mart'ta 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Dinçöz, boşanmanın ardından velayetini aldığı oğluyla birlikte Miami'ye taşındı. Kodaloğlu ile özel hayatıyla gündeme gelmeye başladı.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE FASLI BİR MODEL İLE DE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Petek Dinçöz'ü çabuk unutan Kodaloğlu, geçtiğimiz günlerde Faslı model ve oyuncu Iman Casablanca ile objektiflere yansıdı. İkili, Tarabya'da bir mekanda baş başa yemek yedi ancak ilişkileri hakkında konuşmadı.

Geçtiğimiz ay Petek Dinçöz'den boşanan Serkan Kodaloğlu yeni sevgilisiyle poz verdi!

GENÇ ŞARKICI İLE EL ELE POZ

İş insanı Kodaloğlu bu sefer de genç şarkıcı Maya ile görüntülendi. Şarkıcı Maya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kodaloğlu ile aşk yaşadığını duyurdu. Maya ile Kodaloğlu'nun el ele tutuşması da dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay Petek Dinçöz'den boşanan Serkan Kodaloğlu yeni sevgilisiyle poz verdi! - Resim : 2

Geçtiğimiz ay Petek Dinçöz'den boşanan Serkan Kodaloğlu yeni sevgilisiyle poz verdi! ile ilgili etiketler petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.