Garip filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz Star TV yayın akışında yer alan Garip adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Garip hangi kanalda? Garip oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz Star TV yayın akışında yer alan Garip adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Garip 1970 yılında vizyona girmiştir..

GARİP FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kemal geçinmek için binbir türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün bir kenara bırakılmış, kundakta bir bebek bulur. Ona acır ve yanına alır; bakar büyütür. Fatoş Kemal'e sen mızıka çal çok para kazancaz deyip oynamaya başlar o sırada oradan geçen film yapımcısı Fatoş'u çok beğenince bir anda film sektörüne girerler ve çok zengin olurlar e haliyle böyle olunca onu yıllar önce yeğeni Nesrin'e zorla bıraktıttıran gerçek babası onu almaya gelir.

Garip filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

GARİP FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ali Demirel

Oyuncular: Kemal Sunal, Nilgün Saraylı, Ece Alton

Tür: Dram, Duygusal, Komedi

Yapım Yılı: 1 Ocak 1970 / 1 Saat 36 Dk

Garip filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Star TV garip konusu özet oyuncuları ne zaman çekildi yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.