Game of Thrones hayranlarını üzen haber! Dizinin yıldızı Darren Kent 39 yaşında hayatını kaybetti!

"Game Of Thrones" dizisinde "keçi çobanı" rolüyle tanınan dünyaca ünlü aktör Darren Kent 39 yaşında hayatını kaybetti. Kent, eklem iltihabı ve nadir görülen bir cilt hastalığıyla mücadele ediyordu.

Game Of Thrones, EastEnders gibi dizilerde rol alan Darren Kent, uzun zamandır sürdürdüğü hastalıkla mücadelede yenildi. İngiliz oyuncu Kent, 36 yaşında hayatını kaybetti. 

CİLT HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDİYORDU

Kent, kariyerinin başından bu yana kemik erimesi, eklem iltihabı ve nadir görülen bir cilt hastalığıyla mücadele ediyordu.

Ölümünün ardından arkadaşları ve hayranları üzüntülerini ve yeteneğine olan hayranlıklarını dile getiren mesajlarını sosyal medyadan paylaştı. 

Game of Thrones hayranlarını üzen haber! Dizinin yıldızı Darren Kent 39 yaşında hayatını kaybetti!

ÖLÜM HABERİNİ OYUNCULUK AJANSI DUYURDU

Aktörün ölüm haberini duyuran oyunculuk ajansı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostumuz ve oyuncumuz Darren Kent'in cuma günü huzur içinde hayata veda ettiği haberini vermekten dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz." 

Game of Thrones hayranlarını üzen haber! Dizinin yıldızı Darren Kent 39 yaşında hayatını kaybetti! - Resim : 2

Game of Thrones hayranlarını üzen haber! Dizinin yıldızı Darren Kent 39 yaşında hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Game of Thrones ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.