Galatasaray'da 1.5 milyon euroluk Torreira krizi! Her an başka bir takıma gidebilir

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’da Lucas Torreira transferinde kriz yaşanıyor. İngiliz takımı Arsenal ile her konuda anlaşan sarı kırmızılıların menajerlerin komisyonlarına takılı kaldığı konuşuluyor.

Uruguaylı yıldız oyuncu Lucas Torreira transferi konusunda mutlu sona çok yaklaşan Galatasaray’da yeni bir kriz daha kapıya dayandı. Arsenal’ın Torreira için sarı kırmızılılardan 5 milyon Euro istemedi ve bu konuda anlaşma sağlanması yeterli olmadı.

Teknik direktör Mikel Arteta’nın kadro planlamasında yer almayan 26 yaşındaki oyuncu için her konuda anlaşma sağlandı.

Galatasaray’ın Torreira için bonuslarla birlikte 3 yıl için toplam 10.5 milyon Euro değerinde bir teklif sundu. Sarı kırmızılılar futbolcuyu ikna etme konusunda önemli bir mesafe kat ederken görüşmelerin tamamlanmamasının nedenlerinden biri menajerler oldu.

Galatasaray'da 1.5 milyon euroluk Torreira krizi! Her an başka bir takıma gidebilir

Fenerbahçe’ye giden Joao Pedro’da olduğu gibi Torreira’ın menajerinin 1 milyon Euro komisyonu olmasına rağmen ekstra 1.5 milyon imza parası istemesi Galatasaray cephesinde sıkıntıya mahal verdi. Geçen sezonu kiralık olarak Fiorentina’da geçiren Torreira’ya İtalya Serie A’dan başka teklifler de gelmesi sarı kırmızılıları sıkıntıya sokan diğer bir etmen oldu.

Sarı kırmızılılarla olan görüşmeleri Serie A takımlarından gelen teklifleri değerlendirmek için ağırdan alan yıldız futbolcu Torreira’nın daha iyi ya da beklediği oranda bir öneri sunulmaması durumunda Galatasaray Kulübü’ne imza atacağı öğrenildi.

Galatasaray'da 1.5 milyon euroluk Torreira krizi! Her an başka bir takıma gidebilir ile ilgili etiketler Galatasaray Lucas Torreira
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.