Antalyaspor cephesinden Alex de Souza açıklaması geldi! Başkan ismi doğruladı

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Önceliğin Sergen Yalçın ile devam etmek olduğunu belirten Boztepe, anlaşma gerçekleştirememeleri durumunda birçok aday olduğunu ve bu isimlerden birinin de Alex de Souza olduğunu söyledi.

Süper Lig'de pazartesi günü sahasında Pendikspor'u ağırlayacak olan Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, ismi son günlerde teknik direktör Sergen Yalçın yerine takımla anılan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza ve alacaklarının ödenmediğini belirterek sözleşmesini fesih eden Zymer Bytyqi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşamama durumunda listelerinde yer alan 6-7 adaydan birinin Brezilyalı Alex de Souza olduğunu ifade etti.

"ALEX DE SOUZA DA ADAYLARIMIZDAN BİRİSİ"

Son günlerde ismi Antalyaspor ile anılan Fenerbahçe'nin eski efsane oyuncusu Alex de Souza'nın teknik direktör Sergen Yalçın'ın yerine geçmesi konusuyla ilgili de konuşan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, "Evet cuma gününden beri bu haberleri görüyoruz. Sergen hocamızla bugün yine bir toplantı yapacağız. Sergen Yalçın hocamızla müspet ya da menfi bir karara bağlamadık. Bütün bu konuların veya da nihai görüşmelerin hepsinin sonucu Sergen hocayla beraber alacağımız kararlara bağlı. Bugünden muhtemelen kararımızı bağlarız diye düşünüyorum. İlk görüşmeyi yaptık bugün, ikinci bir görüşme yapacağız" dedi.

Boztepe ayrıca, "Alex de Souza ile beraber 6-7 tane daha isim, her gün farklı bir isim geçiyor. Tabii ki bunlarla herhangi bir kişiyle oturup herhangi bir masada bir görüşmemiz söz konusu değil. Etik değerlere önem veriyoruz. Bunların hepsi çok önemli. Ne zaman ki biz Sergen hocayla beraber, 'Tamam artık Antalyaspor Kulübü'nde bizim misyonumuz tamamlandı. Biz hocamızla beraber yol almıyoruz' dediğimiz gün adaylarımız olacaktır. Bunların içerisinde ismi geçen Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Rıza Çalımbay, Alex de Souza ve Konyaspor'un eski bir hocası vardı. Bu önümüzdeki süreçte Sergen hocayla birlikte bugün konuşup, kararlarımızın neticesinde belli olacak. Sergen hocamla anlaşamadıktan sonra bütün adaylardan birisi olduğu gibi Alex de Souza da adaylarımızdan birisi" dedi.

Antalyaspor cephesinden Alex de Souza açıklaması geldi! Başkan ismi doğruladı ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Antalyaspor Alex de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.