Gala Coin nedir?

Gala, hem Ethereum hem de BSC üzerinde çalışan bir blockchain oyunları ekosistemi oluşturmayı amaçlayan bir oyun ve NFT platformudur. Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, "Gala Coin nedir?" sorusu merakla araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Önemi her geçen gün daha da fazla ardan kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede en çok araştırılan konular arasında ise Gala Coin geliyor. Peki, Gala Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde... 

Gala Coin nedir?

GALA COIN NEDİR?

Gala, hem Ethereum hem de BSC üzerinde çalışan bir blockchain oyunları ekosistemi oluşturmayı amaçlayan bir oyun ve NFT platformudur. Platform, NFT oyunları için bir platform (Gala Games) ve bir NFT pazar yeri (Gala Mağazası) dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunar. Kullanıcılar oyun oynayabilir, NFT ticareti yapabilir, ağ yönetimine ve fikir birliğine katılabilirler.

Oyun içi para birimi: Kullanıcılar, resmi Gala mağazasından oyun içi öğeleri ve NFT'leri satın alabilir ve ayrıca Gala platformunda oyun oynayarak da edinilebilir.

Düğüm teşvikleri: Gala ağındaki düğümleri çalıştırma karşılığında, GALA belirteçleri Gala düğümü operatörlerine ödüllendirilir. 

Gala Coin nedir? ile ilgili etiketler gala coin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.