G. D. O. Kara Kedi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan G. D. O. Kara Kedi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. G.D.O Kara Kedi hangi kanalda? G. D. O. Kara Kedi oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan G. D. O. Kara Kedi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı G. D. O. Kara Kedi 2013 yılında vizyona girmiştir..

G.D.O KARA KEDİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeş, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran... Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur.
Bolca yanlışlıklar komedyası ve aksiyon dolu sahnelerin olacağı filmin senaryosu Şafak Sezer'e ait.

G.D.O KARA KEDİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Murat Aslan

Oyuncular: Şafak Sezer, Serkan Şengül, Melisa Aslı Pamuk

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 25 Ocak 2013 / 1s 37dk

 

G. D. O. Kara Kedi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Star TV G.D.O Kara Kedi film konusu g.d.o kara kedi filmi konusu nedir oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.