Fon dolandırıcılığında yeni gelişme! Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer ile görüştüğü ortaya çıktı

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera, Selçuk İnan gibi futbolcularında aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandıran Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer'i de aradığı ortaya çıktı. Öte yandan mahkemenin verdiği kararla milyon dolarlık kaybın banka tarafından karşılanması ihtimali tamamen ortadan kalktı.

Bankacı Seçil Erzan, hayali fon kurarak futbol camiasındaki ve iş dünyasındaki ünlü isimlerin milyonlarca dolarını aldı. Fon dolandırıcılığından tutuklanan Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer ile de görüştüğü ortaya çıktı. İddiaya göre Erzan, Ata Demirer'i de fona dahil etmeye çalışmış. Öte yandan mağdurların bankacılık zimmeti iddiası mahkeme tarafındn reddedildi.

ATA DEMİRER'İ FONA DAHİL ETMEK İSTEDİ!

Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer ile de görüştüğü ortaya çıktı. Erzan ile Demirer'in 131 saniyelik konuşması HTS kayıtlarıyla gün yüzüne çıktı. 15 Ocak'ta Erzan, Demirer'i aradı. Ünlü komedyen o çağrıya ertesi gün döndü. Yaklaşık 2 dakika süren telefon görüşmesinde neler konuşuldu bilinmiyor.

Show Haber'in haberine göre iddiaya göre Seçil Erzan, yüksek kar vadettiği fona Ata Demirer'i de dahil etmeye çalıştı, olumsuz yanıt aldı.

Fon dolandırıcılığında yeni gelişme! Seçil Erzan'ın ünlü komedyen Ata Demirer ile görüştüğü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Seçil Erzan Ata Demirer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.