Filiz Akın'a benzemek için estetik operasyonlar geçiren Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın kopyası oldu

Al Sana Haber programının Sisi lakaplı moderatörü Seyhan Soylu, Yeşilçam yıldızı Filiz Akın'a olan hayranlığı nedeniyle ameliyat masasına yatmış ve bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Filiz Akın'a benzemek için operasyonlara 1 milyon lira ödeyen Seyhan Soylu değişimiyle gündem oldu. Filiz Akın'a benzemek isteyen Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın kopyası oldu. İşte Seyhan Soylu'nun son görüntüsü...

Yeşilçam'ın güzeli Filiz Akın'a benzemek için 8 saat içinde 10 farklı estetik operasyon birden olan ve operasyonlara 1 milyon lira ödediğini söyleyen Sisi lakaplı Seyhan Soylu son haliyle gündem oldu.

 
SOSYAL MEDYADA SEDA SAYAN'A BENZETİLDİ

Çok sayıda estetik operasyon geçiren ve son dönemde sık sık imaj değiştiren Soylu, değişimiyle sosyal medyaya damga vurdu. Tek seferde 10 ayrı estetik operasyon birden geçiren 56 yaşındaki Seyhan Soylu, Filiz Akın'a benzemek isterken bambaşka bir görünüme kavuştu. Seyhan Soylu'nun son halini takipçileri Seda Sayan'a benzetti.

İşte Seyhan Soylu'nun son hali...

Filiz Akın'a benzemek için estetik operasyonlar geçiren Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın kopyası oldu

 




Filiz Akın'a benzemek için estetik operasyonlar geçiren Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın kopyası oldu ile ilgili etiketler Seda Sayan Seyhan Soylu estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.