Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, teknik direktör Ersun Yanal'ı haklı çıkarttı

Altay Bayındır'ın yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye kazandırdığı Altay Bayındır, başta Ajax ve Newcastle United olmak üzere birçok kulübün gündeminde. Sarı-lacivertli takımda gösterdiği performansıyla büyüleyen Altay Bayındır, Ersun Yanal'ı haklı çıkarttı ve Kanarya büyük bir cevher edindi. Sarı-lacivertliler, başarılı kaleciyle yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın ısrarıyla transfer edilen Altay Bayındır'da işi sıkı tutuyor. Kanarya, Avrupa kulüplerinin kıskacındaki Altay Bayındır'ın kontratını uzatmak için girişimlere başladı. Başarılı kalecinin 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Fenerbahçe risk almadan işi bitirmek istiyor.

YANAL'IN ISRARIYLA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2019-20 sezonunda kaleyi yabancı bir isme emanet etmek isteyen Ali Koç, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın büyük ısrarıyla Ankaragücü'nden Altay Bayındır'ı transfer etmişti. İlerleyen süreçte performansıyla büyüleyen Altay Bayındır, Ersun Yanal'ı haklı çıkarmış ve Fenerbahçe büyük bir cevher edinmişti.

EN AZ 20 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Fenerbahçe, başta Ajax olmak üzere birçok Avrupa ekibinin transfer listesinde olan Altay Bayındır'dan en az 20 milyon Euro gelir bekliyor. Akşam'da yer alan habere göre; sarı lacivertli takımın önceliği başarılı file bekçisiyle yeni sözleşme imzalamak.

AJAX'TAN TRANSFER HAMLESİ

Ajax'ın 15 milyon Euro'yu masaya koyduğu öne sürülen Altay Bayındır da 1 sezon daha Fenerbahçe'de kalmayı düşünüyor. Fenerbahçe'ye bağlılığını göstermek isteyen 24 yaşındaki kaleci, sözleşme uzatmaya sıcak bakıyor. Kaptanlığa kadar yükselen Altay Bayındır ile resmi adımların yakın zamanda atılması bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 maça çıkan Altay Bayındır, kalesinde 34 gol gördü. Milli file bekçisi 10 maçta da kalesini gole kapatmasını bildi.

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, teknik direktör Ersun Yanal'ı haklı çıkarttı ile ilgili etiketler Süper Lig Altay Bayındır Ersun Yanal Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.