Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat Ankaragücü galibiyeti sonrası konuştu: Çok sevdiğim bir kardeşim...

Spor Toto Süper Lig'de evinde MKE Ankaragücü'nü mağlup eden Fenerbahçe'de, Altay'ın sakatlığında kaleyi koruyan İrfan Can Eğribayat maç sonunda açıklamalarda bulundu. İrfan Can, "Altay kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok sevdiğim bir kardeşim" dedi.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası Ankaragücü karşısında kalede görev alan İrfan Can Eğribayat, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

''ÇOK SEVDİĞİM BİR KARDEŞİM''

"Altay kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok sevdiğim bir kardeşim. Aramız çok iyidir. Bir fırsat doğdu. Bir fırsat gelmesini bekliyordum. Bir sakatlık olsun, bir ceza olsun istemeyiz." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat Ankaragücü galibiyeti sonrası konuştu: Çok sevdiğim bir kardeşim... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig Altay Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.