Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç devreye girdi! Futbolcuları uyardı: "Final haftalarına girdik, kendinize gelin"

Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Konferans Ligi'nden eli boş dönen, son hedef olarak lig şampiyonluğu kalan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç devreye girdi. Oyuncuları uyaran Ali Koç, bir an önce kendilerine gelmeleri talimatı verdi.

Fenerbahçe'de Konferans Ligi şampiyonluğu hedefinin de kaybedilmesi ve elde sadece Süper Lig şampiyonluğu kalması sonrası yönetim topa girdi.

Başkan Ali Koç'un takımla bir toplantı düzenlediği öğrenildi. "Artık final haftalarına girdik. Hata yapacak durumumuz kalmadı. Kendinize gelin" diyen Ali Koç, performanslarıyla çok tartışılan Cengiz Ünder, Zajc ve Krunic ile de ayrı ayrı konuştu.

Fenerbahçe başkanı adeta 'kulak' çekti. Ali Koç'un özellikle Cengiz'den, hem özel hayat hem de fiziksel durum anlamında toparlanmasını istedi.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç devreye girdi! Futbolcuları uyardı: "Final haftalarına girdik, kendinize gelin" ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.