Fenerbahçe bayramlaşma törenine Rambo Okan damga vurdu!

Fenerbahçe Kulübü'nün Kurban Bayramı kutlama töreni gerekli önlemler alınarak Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Kulübü'nde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri’nde, koronavirüs salgını nedeniyle gerekli önlemler alınarak gerçekleştirildi.

PEK ÇOK İSİM TÖRENE KATILDI

Törene yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, başkan Ali Koç, genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yüksek divan, genel kurul ve yönetim kurulu üyeleri ile amatör branşlardan sporcular katıldı.

ALİ KOÇ'TAN MAKAS ALDI

Öte yandan Fenerbahçeliler arasında Rambo Okan olarak bilinen Okan Güler de sarı-lacivertli kulübün bayramlaşma töreninde yer aldı.

Rambo Okan'ın, Başkan Ali Koç ile bayramlaştığı sırada yanağından makas alması dikkat çekti. Bu harekete kızan Ali Koç'un Rambo Okan'a dönerek birşeyler söylediği görüldü.

Fenerbahçe bayramlaşma törenine Rambo Okan damga vurdu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Kurban Bayramı Rambo Okan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.