Fekeli İle Delikanlı Sadi Aynı Dizide Buluşuyor! Erkan Petekkaya Adana Yolcusu! İşte Yeni Dizisi

Delikanlı Sadi karakteri ile Kırmızı Oda’ya damga vuran ancak o yapımdan kısa bir süre sonra ayrılan yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya’nın yeni bir dizi ile anlaşmak üzere olduğu vurgulandı. Basından saklanan görüşmelerde o dizinin ismine de ulaşıldı.

Kırmızı Oda dizisinde sergilediği Delikanlı Sadi karakteriyle adından söz ettiren Erkan Petekkaya geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan Kırmızı Oda’dan ayrıldığını duyurmuştu. Daha öncelerinde Delikanlı Sadi dizisiyle gündeme gelen yakışıklı oyuncu bu iddiaların doğruluğunu yalanlamıştı.

Kırmızı Oda dizisinden 42. bölümde ayrılarak hayranlarını oldukça üzen Petekkaya, kısa bir tatilin hemen ardından yeniden dizi çalışmalarına hız verdi. 21 bölüm boyunca Kırmızı Oda dizisine hayat veren en önemli karakterlerden Delikanlı Sadi’yi oynayan Petekkaya sadece kendi sevenlerinden değil taraflı tarafsız herkesten tam not almayı başarmıştı.

Fekeli İle Delikanlı Sadi Aynı Dizide Buluşuyor! Erkan Petekkaya Adana Yolcusu! İşte Yeni Dizisi

İlk başlarda sadece 5-6 bölüm oynaması kararlaştırılan Delikanlı Sadi karakterine gereğinden fazla ilgi gelince yapımcılarda reyting uğruna kendisini kaybetmek istememişti.

Yeni sezon öncesinde dağılan kadrosunu yeni oyuncularla toparlamaya çalışan ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yapımcılarının Erkan Petekkaya ile bir görüşme gerçekleştirdikleri ve yakın zaman içerisinde oyuncudan cevap alacakları iddia edildi.

Fekeli İle Delikanlı Sadi Aynı Dizide Buluşuyor! Erkan Petekkaya Adana Yolcusu! İşte Yeni Dizisi - Resim : 2

Son olarak sezon finalinde Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış’ın diziden ayrılmasından sonra Fekeli’ye hayat veren Kerem Alışık’ın tek başında Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kalması yapımcıları harekete geçirmiş ve Delikanlı Sadi karakterinin diziye taşınması adına bir görüşme gerçekleştirildiği ortaya çıkmıştı.

Fekeli İle Delikanlı Sadi Aynı Dizide Buluşuyor! Erkan Petekkaya Adana Yolcusu! İşte Yeni Dizisi ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Erkan Petekkaya Kerem Alışık delikanlı sadi fekeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.