Fatih Ürek'in canlı yayında zor anları... Slip mayolu fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırdı

56 yaşındaki şarkıcı Fatih Ürek, tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Cem Yılmaz ve Kan Yıldırım ile birlikte Bodrum'da tatil yapan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayosu hakkında canlı yayında konuşan Fatih Ürek, ekranda bir anda kendi slip mayolu pozunu görünce şaşkına döndü. Ürek o görüntüleri için "Rezil, utandım. Fok balığı gibiyim" dedi.

Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun çıktığı Bodrum tatilindeki slip mayolu pozları gündem oldu. Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayosu hakkında konuşan Fatih Ürek, canlı yayında bir anda kendisinin slip mayolu pozunu görünce ne yapacağını bilemedi. tv8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Fatih Ürek canlı yayında zor anlar yaşadı.

Fatih Ürek'in canlı yayında zor anları... Slip mayolu fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırdı


''FOK BALIĞI GİBİYİM''

Şimdilerde slip mayo giymediğini ve bu durumdan utandığını söyleyen Ürek, ekranda kendi pozunu görünce "Rezil! Utandım, kaldırın şunu. Fok balığı gibiyim orada. Balina... Bir de karnımı içeri çekmişim. Bu fotoğraf ameliyat olmadan önce çekilmişti. Yaklaşık 10 sene önce" ifadelerini kullandı.

Fatih Ürek'in canlı yayında zor anları... Slip mayolu fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırdı - Resim : 2

Fatih Ürek'in canlı yayında zor anları... Slip mayolu fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırdı ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Fatih Ürek 2. Sayfa slip mayo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.