Fatih Akın'ın yeni filmi 'In the Fade'in fragmanı yayınlandı! / VİDEO

Fatih Akın‘ın Cannes’da prömiyerini yapan yeni filmi In the Fade (Aus Dem Nichts)’in müziklerini Queens of the Stone Age’den Josh Homme ve Eagles of Death Metal kaydetti.

Ailesi Neo-Naziler tarafından öldürülmüş Katja adlı bir kadının intikam mücadelesi anlatılan filmin başrolünde Diane Kruger yer alırken, Kruger’a Numan Acar, Ulrich Tukur, Johannes Krisch, Denis Moschitto ve Samia Chancrin eşlik ediyor.

FİLMİN İLK FRAGMANI

Akın Variety‘e verdiği röportajda filmin müzikleri hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Bu büyük bir sürpriz oldu. Bunu yazarken, Queens of Stone Age’in müziklerini dinliyordum. Bunun karakterin dinlediği müzik olabileceğini hissettim, kendine zarar veren bir tutumu var ve bir şekilde film kendi kendini yok etme ile alakalı. Ona filmin çok çok eski bir versiyonunu gönderdim. Çok geçmeden geri arayıp filmi çok sevdiğini, acayip etkilendiğini ve hemen işe girişmek istediğini söyledi. 4-5 kez telefonlaştık, 10 kez mailleştik ve sonra müziğe sahiptim. Çok karışık olmayan, hızlı ve çok temiz bir çalışma süreci idi.

Filmden yayınlanan ilk fragmanına ve Homme’nin Rated R albümünde yer alan In The Fade adlı şarkının stüdyo versiyonuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

'IN THE FADE' STÜDYO VERSİYONU

asdaffas

Cannes'da gösterimi yapılacak 'Aus dem Nichts' filmi için basın mensuplarının karşısına çıkan Fatih Akın'a Diane Kruger şans öpücüğü verdi

Fatih Akın'ın yeni filmi 'In the Fade'in fragmanı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler film fatih akın ın the fade fragman yayınlandı müzik
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.