Farah Zeynep Abdullah ile dalga geçtiler! Reklam yüzü olduğu markayı kullanmadığı ortaya çıktı!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah bir çorap markasının reklamında rol aldı. Reklamı izleyen sosyal medya kullanıcıları o detayı görünce oyuncuyla dalga geçmekten kendini alamadı.

Farah Zeynep Abdullah ile fena dalga geçtiler. Oyuncu, bir çorap markasının reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan reklamda oyuncunun yüzü olduğu markayı kullanmaması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, çorap reklamında çorap kullanılmaması hatta başrol oyuncusunun pantolon giymesi üzerine birbirinden ilginç yorumlarda bulundular.

Farah Zeynep Abdullah resimleri - Fotograf Farah Zeynep Abdullah -  Beyazperde.com

"REKLAM MI, INSTAGRAM PAYLAŞIMI MI BELLİ DEĞİL"

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Serenay Sarıkaya'nın banka reklamında oynaması ve eleştirilmesi çok konuşulmuştu. Önceki gün ise Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'si olarak bilinen oyuncu Farah Zeynep Abdullah bir çorap markasının reklam yüzü oldu.

Farah Zeynep Abdullah (@suraverjenskaya) | Twitter

İnternete düşen reklamda, oyuncunun reklamını yaptığı ürünü hiç kullanmaması dikkat çekti. Bunu gören sosyal medya kullancıları ise Farah'la fena dalga geçti. Reklamı oyuncunun instagram paylaşımı sananlar bile oldu.

 

Farah Zeynep Abdullah ile dalga geçtiler! Reklam yüzü olduğu markayı kullanmadığı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.